ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟ KIDS SAVE LIVES

Αγαπητοί φίλοι του KIDS SAVE LIVES

Επικοινωνούμε μαζί σας για κάτι νέο που έρχεται - ένα Webinar χωρίς οικονομική επιβάρυνση μέσω του καναλιού μας στο YouTube - με σκοπό να δώσουμε τη δυνατότητα να ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΤΕ το παρόν μήνυμα και να καλέσετε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ακόμη ενηλίκους, εφήβους και παιδιά, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, Συλλόγους Διδασκόντων και ΟΠΟΥ άλλου σκεφτείτε, για να το παρακολουθήσουν χάρη στη δική σας ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά όλες τις οικογένειες, σχολεία και φορείς της χώρας, είναι ένα σεμινάριο για ΟΛΟΥΣ, για να αναγνωρίσετε τις νέες τεχνολογίες που σώζουν ζωές στην Ελλάδα και την Κύπρο!!Προσφέρεται ΔΩΡΕΑΝ σε όλους, χορηγεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ και δίνει ΔΩΡΑ δύο καινοτόμες εφαρμογές: iSAVElives και AED Map.Κάλεσε την παρέα σου να το δει μαζί σου, σύνδεσε τον υπολογιστή στην τηλεόραση και απόλαυσε ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ μάθημα ζωής!

Διάβασε παρακάτω τις οδηγίες συμμετοχής σου:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Ημερομηνία: Κυριακή 04.12.2022

Ωρα σεμιναρίου: 18:00 - 21:30 (παράκληση για σύνδεση μέχρι τις 17:50, πάτησε έγκαιρα τον παρακάτω σύνδεσμο)

Link σύνδεσης (YouTube):  https://www.youtube.com/watch?v=8ECAQ4yCt0k

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  |  SITE

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

4o ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μοναστηρίου 326 ΕΥΟΣΜΟΣ - 54628

Τηλέφωνα: 2310709535, 2310764950, 2311232371

E-mail: mail@4lyk-evosm.thess.sch.gr