ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΣΤΟ 4ο ΓΕΛ ΕΥΟΣΜΟΥ

Στις 27/04/2015 το 4ο ΓΕΛ ΕΥΟΣΜΟΥ είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ», μία εθελοντική, διασωστική και ανθρωπιστική οργάνωση με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» παρουσίασαν τους τομείς δράσης τους (έρευνα και διάσωση αγνοουμένων

α) ως συνέπεια μαζικών καταστροφών,

β) σε μη αστικές  περιοχές,

γ) σε υγρό στοιχείο, ανθρωπιστικές αποστολές κλπ)

και πραγματοποίησαν επίδειξη παροχής πρώτων βοηθειών στους μαθητές των τμημάτων Α1 και Α3. Αφού ανέλυσαν τη φιλοσοφία και τους στόχους της οργάνωσης, κάλεσαν τους μαθητές να εκπαιδευτούν και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την ανεκτίμητη προσπάθεια « για τη ζωή και τον άνθρωπο» και να συμβάλλουν έτσι στο πολύτιμο έργο της ομάδας «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ» («RESCUE GR»).

Η Δ/νση του Σχολείου μας, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές ευχαριστούν τους «ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ», τόσο για τις πρακτικές πληροφορίες, ( σχετικά με τη διάσωση), αλλά και για τις συγκινητικές και ανθρώπινες στιγμές που μας χάρισαν, κατά τη διάρκεια της απαρίθμησης και περιγραφής συμβάντων διάσωσης, κάτω από  πολύ δύσκολες συνθήκες, όπου με αυταπάρνηση και γενναιότητα υπερασπίστηκαν τη ζωή των συνανθρώπων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

www.rescuegr.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

micro1
micro2
micro3
micro4
micro5
micro6
micro7

Χάρτης

 
 

Στοιχεία Επικοινωνίας

4o ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μοναστηρίου 326 ΕΥΟΣΜΟΣ - 54628

Τηλέφωνα: 2310709535, 2310764950, 2311232371

E-mail: mail@4lyk-evosm.thess.sch.gr